سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشپزباشی با آشپزیان

نظر

سمعک وسیله الکترونیکی کوچکی است که جهت کمک به افراد دارای کم‌شنوایی ساخته شده‌است. وظیفه اصلی تمامی سمعک‌های ساخته شده از اولین دستگاه ساخته‌شده در دنیا تا دستگاه‌های امروزی، تقویت صداها و انتقال آن به گوش فرد کم‌شنوا می‌باشد.

تاریخچه سمعک

سمعک شیپوری

بشر از زمان‌های دور بدنبال راهکاری برای درمان و توانبخشی افراد کم‌شنوا بوده ‌‌است. اولین تلاش انسان برای جبران کم‌شنوایی ساخت شیپور شنوایی بود. جنس این شیپور می‌توانست از شاخ گاو یا عاج فیل باشد. با پیشرفت استفاده از آهن جنس این شیپور به آهن تغییر پیدا کرد. برای سمعک بلوتوث دار اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.

سمعک الکترونیکی

در سال 1898 اولین سمعک الکترونیکی دنیا توسط Miller Reese Hutchison در آمریکا اختراع شد. در مدار این دستگاه جریان الکتریکی باعث تقویت اصوات دریافتی میکروفون می‌شد و صوت تقویت‌شده از طریق بلندگوی به گوش بیمار هدایت می‌گردید. 

برای سمعک بلوتوث دار اصل, از مراکز مطمئن تهیه خریداری کنید.


مخترع سمعکمخترع سمعک

بزرگترین مشکل دستگاه‌های ساخت میلر قیمت بالا، اندازه بزرگ آن و مصرف باتری زیاد بود که باعث می‌شد هر چند ساعت یکبار نیاز به تعویض باتری پیدا کند. از این رو تنها افراد ثروتمند جامعه توانایی خرید آن را داشتند.

اختراع رادیو ترانزیستوری

در سال 1950 پس از اختراع رادیو ترانزیستوری اندازه برد دستگاهای الکترنیکی بسیار کوچکتر شد و طولی نکشید این تکنولوژی به دستگاه‌های شنوایی منتقل شد. پس از آن دستگاه‌های شنوایی به شکلی که امروزه دیده می‌شوند، ساخته شدند. بیمار می‌توانست آنرا را در پشت گوش قرار دهد یا به صورت داخل گوشی استفاده نماید. همچنین قیمت دستگاه ها نیز کاهش پیدا کرد و اکثر اقشار جامعه می‌توانستند از آن استفاده نمایند. تمامی دستگاه‌های ساخته شده در آن زمان از نوع آنالوگ بودند که بلندی صدای آنها از طریق ولوم نصب‌شده بر روی دستگاه کم و زیاد می‌شد و زیر و بمی صدا نیز از طریق تریمری که معمولا در زیر ولوم بود در سه حالت زیر و میانه و بم تغییر می‌کرد.

سمعک تریمردارسمعک تریمر دار

دهه طلایی الکترونیک

در بین سال‌های 1980 تا 1990 اولین سمعک‌های دیجیتالی به بازار معرفی شدند. دستگاه‌های دیجیتال می‌توانستند که میلیون‌ها سیگنال صوتی را در ثانیه پردازش کنند و کیفیت صدای بهتری را برای بیمار فراهم کنند.

در چند سال اخیر دستگاه‌های دیجیتال کم کم جای خود را به سمعک‌های هوشمند داده‌اند. دستگا‌ه‌های هوشمند قابلیت یادگیری خودکار دارند و به مرور و با استفاده از اطلاعاتی که از طریق تغییر ولوم کنترل توسط بیمار و همچنین تغییراتی که در جلسات تنظیمی بنا به شکایت بیمار ارائه می‌گردند، یاد می‌گیرند که در هر محیط صوتی تنظیمات متفاوتی را بنا به خواست بیمار ارائه دهند. پس از دستگاه‌های هوشمند سمعک های وایرلس هوشمند وارد بازار شده‌اند که قابلیت اتصال مستقیم به دستگاهای هوشمند از قبیل موبایل و تلویزیون و لپ‌تاپ را دارند.

کلینیک صمیمی دارای کلیه سمعک‌های آنالوگ، دیجیتریم، دیجیتال و هوشمند در تمامی رده‌ها می‌باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت سمعک‌ها با تیم مشاوران کلینیک صمیمی تماس بگیرید.

قیمت سمعک

هر چه کیفیت صدا و تکنولوژی سمعک ها بیشتر شود قیمت و هزینه خرید آن نیز بیشتر می‌شود. کلینیک دارای نمایندگی سمعک‌های زیمنس فوناک، یونیترون، هانساتون، ریساند، رکستون، ای‌ام، سیگنیا، اتیکن، سونیک، برنافون، ادیوسرویس و اینترتون در غرب کشور است. قیمت سمعک در کلینیک صمیمی از 700 هزار تومان شروع شده و تا 18 میلیون تومان ادامه میابد.

سمعک ارزان قیمت

کلینیک صمیمی دارای طیف گسترده‌ای از سمعک‌های موجود در ایران است. در حال حاضر کمترین قیمت سمعک در کلینیک شنوایی سنجی صمیمی مربوط به دستگاه‌های آنالوگ است.

قیمت سمعک آنالوگ

قیمت دستگاه‌های آنالوگ در کلینیک صمیمی از 700 هزار‌تومان شروع می‌شود. در دستگاهای آنالوگ تنظیم بلندی صدا به وسیله ولوم‌کنترل و تنظیم زیر و بمی صدا توسط تریمرهایی که بر روی سمعک وجود دارد انجام می‌گیرد.

قیمت سمعک دیجیتریم

کمترین قیمت دیجیتریم از قیمت 1/500/000 تومان شروع می‌شود.دستگاه های دیجیتریم در مقایسه با آنالوگ دارای سیستم پیشرفته‌تری هستند و پس از آنالوگ به‌وجود آمده‌اند.نویز محیطی در دستگاهای دیجیتریم کمتر از دیجیتال است و بیمار نوع دیجیتریم را به آنالوگ ترجیح می‌دهد.

قیمت سمعک دیجیتال

ارزانترین دستگاه دیجیتال کلینیک صمیمی دارای قیمت 2/500/000 تومان است. دستگاهای دیجیتالی با استفاده از سیستم کامپیوتری تنظیم می‌شوند و می‌توان نوار‌گوش بیمار را وارد برنامه تنظیمی مربوط به دستگاه کرد و مطابق آن دستگاه را بر روی گوش بیمار تنطیم کرد.

تکنولوژی دیجیتالی در مقایسه با تکنولوژی دیجیتریم و آنالوگ پیشرفته‌تر است و رضایت بیمار از آن به مراتب بیشتر است.

قیمت سمعک هوشمند

ارزانترین سمعک هوشمند کلینیک شنوایی صمیمی دارای قیمت 4/000/000 تومان است. کیفیت صدای تکنولوژی هوشمند در مقایسه با تکنولوژی های دیجیتال و دیجیتریم و آنالوگ بهتر است.این دستگاه‌ها به صورت هوشمند صدای محیط را آنالیز می‌کنند و بهترین حالت صدا را به گوش بیمار ارائه می‌دهند.

قیمت سمعک هوشمند وایرلس

ارزانترین قیمت هوشمند وایرلس در کلینیک صمیمی دارای قیمت 5/000/000 تومان است. تکنولوژی هوشمند وایرلس در حال حاضر بالاترین تکنولوژی موجود در دنیا است. کلینیک صمیمی دارای نمایندگی تمامی سمعک‌های هوشمند وایرلس در کشور است.

 

منبع:

https://samimisamaak.com/hearing-aids-buyers-guide/